Oversikt:UnderholdUnderholdUtforskUtforsk  

Film - våre tjenester

Vi bistår gjerne med rådgivning og konseptutvikling for å finne den optimale løsningen for din bedrift. Din bedrift er vår utfordring, og vi kan tilpasse din kantinedrift og andre tjenester etter din bedrifts ønsker og behov. Vi har spisskompetanse og lang erfaring innen servering ved ulike arrangementer, representasjoner samt drift av møteromsavdelinger og konferansesenter. Vi tar med glede imot store og små logistiske utfordringer ved alle typer bevertning.

Fazer Food Services hjelper deg til å finne effektive løsninger for din personalkantine

Fazer Food Services setter effektive løsninger i system, men vi hjelper deg også å finne helt nye løsninger hvis du trenger det. Vi besitter spisskompetanse innenfor alle typer bespisning for bedriftsmarkedet, og har som mål å levere jevn kvalitet til en fornunftig pris. Vi er opptatt av langsiktighet og jobber kontinuerlig med nytenkning og produktutvikling for å imøtekomme tilbakemeldinger og ønsker.

Bidrar til godt humør og bedre effektivitet

Vi tilbyr et innbydende og næringsrikt mattilbud, hvor de viktigste elementene er høy kvalitet og variasjon i utvalg og opplevelser. Dette bidrar til at gjestene blir i godt humør og opprettholder sin effektivitet. Vi skreddersyr våre tilbud, og om ønskelig kan vi arrangere både temauker, temadager, små overraskelser eller komme med mattips.